Igen åbent for kørsel med Quads

Godt nyt til alle vores medlemmer med 4 hjulet Mxere, vi har nu igen fået lov til at åbne træningen for Quads hernede på Slagelse MX.

Mv. Slagelse MX

Tilligere:

Pga. af klage fra Vårby Alaug (stor del af banens naboer) og deraf en påbud fra Slagelse Kommune kan vi desværre ikke åbne for træning med quads.

Vi har i forbindelse med at der har trænet Quad cykler på intet tidspunkt overtrådet de støjkrav som vi har i vore godkendelse for alle MX bliver registeret i vores egenkontrol ark, og eftersom at Quad maskiner  har de samme krav som solo og sidevogne i deres klasser, er alle skrevet ind i arket.

Så det er simpelthen fordi at mangle et ord på 4 bokstaver = Quad,  i vores godkendelse..

Vi er selvfølgelig igang med at finde ud af om det dog ikke kan lade sig gøre at vores medlemmer som har en quad maskine igen kan træne i deres klub. Vi vil i samarbejde bla. med DMU forsøge at rede trådene ud så alle quads igen kan træne på banen som de har gjordt de sidste + 10 år…

Ja det er desværre blevet sådan at vores naboer søger i hver mulighed for at ødelægge det her for os…

Vi kunne godt hoppe på vognen og begynde at kontrollere dem om de nu også overholder alle regler, men dertil at vi IKKE noget endnu, og også dermed ikke sagt at det er noget vi aldrig komme til at gøre..
Vi er trods alt over 150 medlemmer og dermed også rigtig mange øjne..

Mv. Slagelse MX