Opgavefordeling i udvalget m.m.

Udvalgets første møde er nu afholdt, en rigtig god dag,  tak til Michael Gravgård for lån af lokaler, og tak til Sørby VVS for maden.

Der er mange opgaver i løbet af et år i klubben og de blev alle belyst og fordelt ud over udvalgets medlemmer, og alle er selvfølgelig indstillet på at ingen er færdige før alle er færdige :-)

Vi mangler stadig nogen som vil tage sig af bla. klubfesten, og vi håber at der dukker nogen op som vil tage den opgave

Herunder på linket kan man se hvem der har hvilke opgaver, STØT OP om dem så også alle i udvalget synes det er sjovt at være med.
Det bliver indkaldt til hjælper dage som i 2015, dels på vores face book side: https://www.facebook.com/groups/398522766895559/men også her på siden og via nyhedsbreve til alle medlemmer, så husk at hvis du har fået en ny mail så skal din profil på DMU http://dmusport.dk/services/licensbestilling/ opdateres, dette kan gøres når du bestille enten melder dig ind i klubben eller fornyr dit licens for 2016.
HUSK at efter d. 31-1 2016 virker dit gamle licens ikke mere, så sørg for at du bliver meldt genindmeldt i klubben og få tegnet et licens i god tid.

Her kan du se opgavefordelingen i udvalget 2016: Arbejdsgrupper 2016

Mv. Slagelse MX