Hjælper dage 2013

Så er vi nået så langt at vi kan offentlig gøre liste over hjælper dage for 2013

Vi har afholdt 9 officielle hjælperdage i 2013, dels som arbejdsdage men også som hjælper ved løb.
Vi er endt på ca. 3 dage pr. medlem som der også skrevet på opslaget i klubhuset, så alle der har hjulper min. 3 dage får INGEN regning for selvom det egentlig er 8 dage pr. år pr. medlem

Hvorfor nu det?
Vores hjælper ordning er,  lavet med den hensigt at: Jo flere der hjælper, jo færre dage skal alle have, og i år blev antallet  til 3,4 dag pr. medlem, en del medlemmer har dog haft både 10 – 20 dage  ja også over 20 dage i 2013 og herfra  EN STOR TAK til dem :-)
Uden dem havde vi ikke kunne “nøjes med 3,4 dag i 2013

Der er desværre også igen i år nogle medlemmer som vi slet ikke har set. Til dem kommer der et giro kort inden længe.
Konsekvensen for ikke at betale girokortet:
Det er sådanne er de som skal betale, alle er sat i restance, og dermed er låst i klubben og DMU dvs. man kan ikke skifte klub, indløse licens i 2014 osv. førend man har betalt.

EN KÆMPE STOR TAK til alle der i årest løb har hjulpet, til arbejdsdage, løb og drengerøvs aften i Skælskør, det har været skide hyggeligt at være sammen med jer, og I har været med til at vi kunne afvikle vores løb til UG, at vores anlæg er i super stand.
Vi håber at ALLE har lyst til at hjælpe til igen når vi  i 2014 skal afvikle løb, klargøre banen være med til drengerøvsaften  osv. osv.

Listen med hjælper dage kan læses her.  Medlemsliste arbejdsdage 2013

Mv. Slagelse MX.