Åben eller lukket, våd eller tør !!!!!!

Er banen åben eller lukket, våd eller tør???

Vi er klar over at der er en udfordring vedr. hvor og hvordan vi melder ud om banen er lukket eller åben og om hvordan banen er….

Vi har en fin hjemmeside som vi er glade for der er nyttige info omkring klubben og andre arrangementer, vi har vores miljø kontrol osv osv. stående som vi skal.

Udfordringer kommer når som i dag onsdag vi har lukket banen pga. vejret,
Det er meget bøvlet at opdatere hjemmesiden via mobil telefonen, og så står der åbent mens vi bla. på Fjæset(facebook) har skrevet lukket.

Vi henstiller til at man kigge på fjæset for sidste opdateringer inden man kører hjemmefra som man er sikker på at banen er åben..

Vi er en frivillige forening dvs. alle gøre arbejdet i klubben fordi de synes at det er sjovt og fordi de gerne vil gøre noget for andre, men det hele foregår efter arbejds tid og i weekenderne, så at give en fuldstændig nøjagtig status på om banen er våd, der pytter eller den er lige i skabet er ikke nemt…

Så nogen gange er der bare ikke tiden til at kører forbi banen for at rette den eller dræne den så den kan blive klar til at der kan trænes.

Derfor hjælpe det IKKE noget at man ringe eller skriver hele tiden om den nu alligevelle åbnes, vi lukker KUN banen fordi vi skønner at der ikke kan trænes den dag og vi gør alt for at banesporet er så perfekt som muligt.

Mv. Slagelse MX